Vakantiechecklist voor baby en dreumes

Zomer - vakantie - vakantiechecklist

July 19, 2021

Yes de zomervakantie is begonnen! Maar waar je vroeger heerlijk kon genieten van de voorpret, zijn de voorbereidingen in aanloop naar je vakantie sinds de komst van je kleine een aardige uitdaging.

Ik herken dit helemaal en stel het inpakken van de koffers altijd het liefst zo lang mogelijk uit. Vroeger maakte ik mij daar overigens niet zo druk om. Ik gooide regelmatig last minute mijn koffer vol. Iets vergeten? Dan kocht ik het toch gewoon nog op de plek van bestemming.  Dat ik vervolgens in een afgelegen, totaal niet toeristisch, dorpje, in Sri Lanka, op zoek ging naar een wereldstekker vond ik juist wel iets hebben. En uiteraard helemaal trots dat het me uiteindelijk gelukt was er één te vinden.

Maar sinds de komst van Sophie zijn dit soort taferelen verleden tijd. Tegenwoordig doe ik het als georganiseerde chaoot daarom heel goed op lijstjes. Zodat ik zeker weet dat mijn “mombrain” niets vergeet.  

En wat mijn leven makkelijker maakt deel ik uiteraard graag met jou! Daarom download je nu heel eenvoudig mijn vakantiechecklist. Waardoor het inpakken van de koffers echt “peanuts” wordt. Per categorie heb ik de producten benoemd die je echt niet moet vergeten. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte vrij gelaten zodat je de lijst, indien nodig, zelf aan kunt vullen. Zijn er bijvoorbeeld specifieke medicijnen die je echt niet moet vergeten? Zo creëer je zelf jou eigen vakantiechecklist.

Wil jij de vakantiechecklist downloaden? Ga dan naar de homepage van Sophie’s Favorites. Rechts onderin de pagina kun jij de volledige checklist downloaden. Zo ga je met een heerlijk onbezorgd gevoel op vakantie!

Liefs van Jane

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© sophies favorites