Even voorstellen

July 7, 2021

Even voorstellen / Sophie's Favorites / tropenjaren

De tropenjaren worden door veel ouders als zwaar en slopend ervaren. Een aanslag op je lichaam, je slaap (wat is dat?) en wat dacht je van je relatie. En dat terwijl je jezelf bij het horen van het woord tropenjaren wellicht al met een heerlijke cocktail op het strand ziet liggen.

Maar wat als je ook daadwerkelijk van je tropenjaren kunt genieten. Er spontaan op uit kan, en zowel je kind(eren) als jullie, ook ECHT kunnen ontspannen. 

Ik ben Jane, mama van Sophie (1,5) en vriendin van Hans. Nog niet zo lang samen met Hans bleek ik zwanger van Sophie. Samen zijn wij dit avontuur aangegaan en hebben hier nog geen seconde spijt van gehad.

Veel tijd om elkaar te leren kennen en samen te genieten hadden wij niet, want daar was ze dan, onze kleine meid. En vast besloten om ons niet uit het veld te laten slaan door de “tropenjaren” & “slapeloze nachten” en zowel ons “gezin” als onze “relatie” te laten slagen, zijn wij begonnen met omdenken.

Een cocktail op het strand? Check! Een ontspannen gevoel? Zeker mogelijk! En dat allemaal terwijl Sophie nog steeds op nr. 1 staat!

Wij nemen jullie mee in onze reis, ons avontuur, en geven jullie boordevol tips, hoe je van de tropenjaren kunt gaan genieten.

Liefs van Jane

COMMENTS

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRIVACY POLICY

© sophies favorites